Volgers

vrijdag 25 januari 2013

Wat ben ik aan het doen?

Momenteel kijk ik naar de toertocht op het ijsselmeer bij Elburg, het is een prachtig gezicht. En ondertussen geniet ik, lekker warm bij de kachel, 
ook van andere dingen zoals;
Een deel van mijn kerstpakket, deze boeken heb ik mogen bestellen. 
Lieve zus, herken je het boek links? We hebben er ooit samen in zitten kijken en besloten het niet te kopen omdat het luxe zou zijn, maar nu kwam ik hem tegen en hoefde er niet lang over na te denken! Ik neem hem binnenkort mee als ik bij je kom, kunnen we weer samen smullen ;-)
En ik geniet van dit; Sun bonnet sue, het zit al heel lang in mijn hoofd, op internet keek ik er steeds naar en laatst had ik bij Anja; http://anjaisweerbezig.blogspot.nl/ van die mooie lapjes stof gewonnen met een give away. Het past zo mooi bijelkaar, ik heb het geknipt en op de lapjes gelegd, de hoedjes zijn van vilt en krijgen een lief kantje.
Maar......
Ik mag er pas mee verder als dit klaar is;
Links het kompaslopertje, volgende week wordt het geshandwiched en kan ik gaan quilten en rechts, de tafelloper, deze moet ik verder quilten. En zo ben ik heel erg streng voor mezelf, want alles is leuk maar niets komt af. Ik doe niet aan goede voornemens, want daar hou ik me toch niet aan...nee, ik heb gewoon een strenge aanpak nodig!
Januari is alweer bijna op zijn end, het quilthuisje is gevuld met een miniquilt, de sneeuwpop. Nu gauw met februari beginnen...
Ik kwam erachter dat december er nooit heeft gehangen, hoezo de tijd vliegt? Dus van november gingen we over in januari, het moet toch niet gekker worden.
 ~~~~~~~~
Tot slot nog even een leuk nieuwtje, op dit weblog; http://mbwquilts.blogspot.nl/ zijn heel veel quilts te zien, Marjo is al 15 jaar bezig met quilten en heeft hele mooie exemplaren gemaakt. Ook is ze aan het opruimen, hele mooie boeken heeft ze te koop voor hele mooie prijzen, echt een aanrader!

Lieve groet van mij!


6 opmerkingen:

Chris zei

Niks verkeerd mee hoor om af en toe een beetje streng voor je zelf te zijn. Die Sun bonnet sue patroontjes zijn altijd zo leuk! Enige combinatie van stofjes heb je. Je januari quiltje vind ik een enigerd. heerlijk met al die sneeuw. Succes maar met je planning, zal wel goed komen.

Knutselpret zei

leuk een stenge Ida daar kan ik me niks bij voorstellen ha ha.
Ik doe daar niet aan hoor.
Ik vind die maandquiltjes het einde heel erg leuk. ik heb ze ook bij stoffenstudio gezien mmmm. zo krijg er ook zin in !
Mooi uitgezocht stippelstof en een sneeuwman. Heel erg leuk en knap gedaan !!
Lieve groet Albèrtje

J@nnie zei

Ja Ida, de tijd vliegt. Ik vind die maandquiltjes prachtig. En die Sun bonnet sue quilt gaat vast ook erg mooi worden. Mutsje af!!

Groetjes Jannie

Anoniem zei

Hey zussie, ja ik herken het boek,
nou ik kijk naar je bezoek uit hoor want dat wordt genieten. Leuk ook die kleine quitltjes.
En hoe staat het met je land leven quilt?
liefs Greetje

Ima zei

Gezellig blogje!

Anja zei

Hoi Ida, dat ziet er leuk uit die sunbonnet sue poppetjes. Leuk om te zien wat je met m'n lapjes gaat doen. Succes met het quilten. Hier ligt de huisjesquilt nog te wachten... Ook maar even streng zijn!