Volgers

zondag 20 mei 2012

Gisteren....

Toch zo'n bijzondere dag meegemaakt gisteren. Op zaterdag 26 mei a.s. hoop ik 50 jaar te worden, manlief en kinderen besloten dit een week eerder te vieren, deels omdat mijn verjaardag in het pinksterweekend valt en deels omdat het een verrassing voor mij moest zijn. Nou dat ze me verrast hebben is wel zeker.
Wie rekent er nu op deze dame terwijl je nog niet jarig bent?
Daar komt de hele buurt aanlopen, met een blik op Sarah die pontificaal
naast de oprit staat te pronken.
50 kaarsjes inéén keer uitblazen lukte niet, er bleef er nog één branden,
maar dit klopte ook tenslotte ben ik nog een week 49 jaar ;-))))

s'Middags hebben manlief en ik samen een heerlijke fietstocht gemaakt, het was prachtig weer, de zon scheen en er was een heerlijke temperatuur.

Tegen 17.00u waren we thuis en onze drie kinderen ook, maar één voor één vertrokken ze weer en manlief kreeg steeds telefoontjes waarbij hij weg liep. Als ik er naar vroeg was het steevast, dat weet ik niet.

Wanneer ik dit de hele dag hoor bij alles waar ik naar vraag dan wordt ik daar wel  kribbig van. Er gebeurt van alles maar het is heel geheimzinnig, dat er iets zou gaan gebeuren was mij inmiddels wel duidelijk maar wat, daar had ik totaal geen grip op.
En voor iemand, zoals ik, die graag dit soort dingen organiseert is het heel moeilijk om
dit over je heen te laten komen.

Maar uiteindelijk kwam het toch wel goed! Rond 19.45u was er weer een telefoontje waarna mijn man zei, kom we stappen in de auto. Ik heb toen maar niet gevraagd waar we heen gingen want het antwoord wist ik inmiddels wel haha.

Na een kort ritje kwam Sarah pop weer te voorschijn, ze stond nu op een andere locatie te pronken, met nog heel veel andere mensen om haar heen.
Ik herkende meteen mijn moeder, de rest van de familie, mijn lieve HD vriendinnen, collega's, vrienden, neefjes, nichtjes.

En "IEDEREEN" wist het al heel lang van te voren dat op 19 mei het feestje van Sarah Ida werd gevierd. Het is me totaal niet opgevallen, meestal ontdek je wel eens iets, door opmerkingen of versprekingen maar werkelijk niets van dat alles heb ik gemerkt.
Ik ben enorm verwend met lieve woorden, liederen en hele mooie cadeau's, de hele dag ben ik nog steeds aan het verwerken wat me gisteren is overkomen.

Op de uitnodiging hebben ze gevraagd of iedereen een lapje stof van 50 bij 50 cm. mee wilde nemen waar de lievelingskleur van Ida in zat verwerkt. Mijn lievelingskleur is blauw en ziehier wat een rijkdom;
En echt waar (lieve schoonzus) ik kan hier heel erg gelukkig van worden....;-)
Linksonderin liggen 11 pakketjes stof die hier bij de plaatselijke quiltwinkel gekocht zijn, ze hebben goede zaken gedaan, want ik heb ook nog twee waardebonnen liggen ter waarde van 20 euro p.st. om in de quiltwinkel te besteden, kan m'n geluk niet op.
Ook een mooie aanwinst zijn de twee boerenzakdoeken die in het midden liggen, boerenblauw/wit en boerenrood/blauw met roosjes, zo ontzettend mooi.

Mijn man, twee zoons en dochter hebben alles voorbereid tot in de puntjes, de dag en avond zijn voor mij afgesloten met een gouden randje, ik koester de herinneringen aan dit initiatief en prijs me gelukkig met mijn gezin en alle dierbaren om mij heen.

Nog een weekje oudjaar vieren, de 26ste komt mijn moeder gezellig een weekendje op bezoek en kunnen we de foto's bekijken en het er nog eens over hebben.

Lieve groet van mij!8 opmerkingen:

angelina zei

Wat een geweldige verrassing Ida!!! Super!!! En al die lapjes stof!!!
Ik kan me voorstellen dat je nog even aan het nagenieten bent!!!

Liefs Angelina

Gonny zei

Wat ontzettend leuk.
Alvast gefeliciteerd.

Groetjes, Gonny

marloes zei

wat een supere verrassing blijf nog maar even doorsudderen zalig toch en vast gefeliciteerd gr marloeskreatief

Margreet zei

Och Ida, ik had erbij willen zijn om je gezicht te zien hahahah geweldig goed georganiseerd door je fam!. Geniet van al het moois!
Liefs Mar

Mieke zei

Hoi Ida, weer gevonden en bijgelezen! Jij weer bijgekomen van een dag vol verrassingen? Was gezellig en ik hoop dat je nog lang kan nagenieten van het mooie feestje! Liefs ons

Mirjam zei

Wat super leuk zo'n verrassing. Jammer dat ik niet kon (zelf jarig), maar heb zeker aan je gedacht deze avond.
Ook ik ben erg verwend.

Geniet ervan, liefs, Mirjam

Knutselpret zei

Wat een leuke verrassing, daar kun je nog wel even op teren :))
Groet Albèrtje

Anoniem zei

Wat een geweldige verrassing van je gezin en familie Ida! Wat zul je hier nog lang van nagenieten!! oa iedere keer als je naar je heerlijke schat aan lapjes kijkt;-)Allemaal met de kleur blauw! Geweldig! Alvast Gefeliciteerd!
groetjes Jannie (poppen en seizoenen)